Hei:  
 


MY GRANDPA IS AN ALIEN

Barnefilmfestivalen 2019

Festivalen arrangeres i sin helhet fra mandag 29. april til lørdag 4. mai. Det er filmvisninger fra morgen til kveld, hver eneste dag.

På programmet står det beste av barne- og ungdomsfilm fra hele verden - i år finner du hele 96 filmer med bakgrunn fra 28 land finner.

Enkeltbilletter kr 70,- 
Festivalbånd (tilgang på alle filmene hele uka) 190,-
 

Publikum inviteres med på reise gjennom tid og rom hvor de kan møte superhelter og hverdagshelter. Det blir et stort antall sci-fi-historier, spennende mysterier og redningsaksjoner. Filmene berører også samfunnsaktuelle spørsmål om blant annet miljø og flyktningers situasjon. På utvalgte filmvisninger kan du også møte de som har laget filmen og skuespillerne.

VERDENSPREMIERER
Det er blant annet to verdenspremierer i årets program, nemlig tyske Bortebane og nederlandske Romys salong.

Det vises også en hel del norske filmer: Tårnet, Karsten og Petra på skattejakt, Kamel, Månelyst i Flåklypa, Born2Drive, KuToppen, Brillebjørn på bondegården, Troll – Kongens hale, Exit, Harajuku og Psychobitch. Publikum kan også få et gjensyn med Dyrene i Hakkebakkeskogen og Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama. I tillegg er det også mange norske kortfilmer – noen av dem kan du se i kortfilmprogrammet Korte perler.

TO FAMILIEDAGER
I tillegg til det som skjer inne i kinomørket, arrangeres to familiedager i festivaluka – en liten og en stor. Henholdsvis 1. mai og 4. mai. Da stenges trafikken foran Kristiansand kino og det er gatefest for hele familien.

Onsdag 1. mai er det ulike kreative aktiviteter i samarbeid med Mini Makers i tillegg til drop-in filmverksted. Inne i kinomørket vises blant annet førpremieren på Timmy og monsterplaneten kl. 13.00.

Lørdag 4. mai er den store familiedagen og Klara og Mosk fra KuToppen (visning 13.00) inviterer til sang og musikk fra festivalscenen. Det blir gratis festivallunsj, overraskelser i salene og mange morsomme aktiviteter. Denne dagen er det også eksklusiv førpremiere på Mysteriet Herr Link kl 15.00.

For ungdommen kan det blant annet fristes med førpremiere på Rutete Ninja, fredag 3. mai kl. 18.00. Les mer om ungdomsprogrammet HER

Lurer du på hva som vises 1. mai? Ta en titt HER.
Lurer du på hva som skjer på Den Store Familiedagen 4. mai? Ta en titt HER.
Hele filmprogrammet finner du HER