Hei:  
 


.

Skuespillerbesøk på BATTLE!

Bli med på spesialvisning av den nye norske dansefilmen «Battle» 21. september. Møt Lisa Teige («Eva» fra SKAM) og Fabian S. Tapia som spiller hovedrollene!

MØT «SKAM-LISA»
Lisa Teige, kjent som «Eva» fra tv-serien SKAM, spiller hovedrollen i den norske dansefilmen Battle. Med dette blir Lisa den første av de sentrale Skam-skuespillerne som gjør en hovedrolle på kinolerretet. Dere får muligheten til å møte henne og motspilleren Fabian Svegaard Tapia i sal 1 på Kristiansand kino 21. september kl. 19.15. Før visningen blir det live dance battle med dansecrewet «Under Construction».

NORDENS FØRSTE DANSEFILM
Kristiansand, som en av få byer i Norge, får førpremiere på den nye norske dansefilmen «BATTLE» som er intet mindre enn Nordens aller første dansefilm. Battle er regissert av Katarina Launing og er basert på Maja Lundes bok med samme navn. Filmen er inspirert av klassiske ungdomsfilmer som FLASHDANCE og DIRTY DANCING. ”I møte med moderne dansefortellinger som STREET DANCE og STEP UP legger filmen opp til en realistisk stil ikke ulik serier som UNGE LOVENDE og SKAM”, heter det i omtalen fra produsent Pål Røed i Storm Films.

OM FILMEN
Amalie er jenta som har alt – kjæreste, utseende, penger og dansetalent. En dag raser verden sammen, faren går konkurs og hun må forlate alt hun kjenner. De må flytte fra vestkanten til østkanten i Oslo. Der møter hun Mikael. Han danser street og er annerledes enn alle andre hun har møtt. Mikael overtaler Amalie til å bli med på en klubb hvor hun ser sin første battle, og hun må for første gang virkelig stole på sine egne følelser og vise verden hvem hun egentlig er.

Battle distribueres av Nordisk Film og er produsert av Friland Produksjon og Storm Films i samarbeid med Zentropa Sverige, Phana Basta i Nederland og Adomeit Film i Danmark.

 

SPESIALFORESTILLING
Dato: FREDAG 21. SEPTEMBER 
Klokka: 19.15 (ingen reklame, begynner presis)
Billetter: kr 90,-