Hei:  
 


Musikkensstillhet

Andrea Bocelli - Musikkens stillhet

  • Premiere: 22. september
  • Biografi / Musikkfilm
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 55 min.

Nå vises den flotte, vakre og inspirerende filmen om den italienske stjernetenoren, Andrea Bocelli

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: La musica del silenzio
Regi: Michael Radford
Aldersgrense: Tillatt for alle
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: Italia
Produksjonsår: 2017
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som antas å virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

Mesterregissøren Michael Radford har begeistret et stort publikum tidligere, gjennom sine filmer Postmannen (1994), 1984 (1984) og Kjøpmannen i Venedig (2004). Til dags dato har Andrea Bocelli solgt mer enn 80 millioner album på verdensbasis.

Musikkens stillhet er basert på en roman av Bocelli, hvor hovedpersonen Amos Bardi er til forveksling lik ham selv: Han blir helt blind i ung alder, men har til gjengjeld et stort talent for sang. Av sanglæreren «Maestro», presentert av Golden Globe vinneren Antonia Banderas, forstår Amos at for å bli en stor sanger kreves ikke bare talent, men også at han lytter innover i seg selv. Filmen er basert på en semi-autobiografisk roman av Bocelli og gir et nydelig innblikk i hvordan Bocelli vant over utfordringene som kom hans vei og hvordan han ble den verdensstjernen vi i dag kjenner han som.

Filmen er spilt inn i vakre Toscana, hvor Andrea Bocelli er fødd og oppvokst og bor den dag i dag.

Medvirkende: Antonio Banderas, Jordi Mollà, Toby Sebastian, Alessandro Sperduti, Antonella Attili, Luisa Ranieri, Paola Lavini, Francesca Prandi