Diane Kruger i In the Fade

Ut av intet

  • Premiere: 16. februar
  • Drama / Thriller
  • 12 år
  • 1 t. 46 min.

Golden Globe-vinnende thriller med storspill av Diane Kruger

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Aus Dem Nichts / In the Fade
Regi: Fatih Akin
Aldersgrense: 12 år
Språk: tysk
Nasjonalitet: Tyskland
Produksjonsår: 2017
Begrunnelse: Filmen inneholder flere sterke følelsesutbrudd og skildring av et selvmordsforsøk. Den får derfor aldersgrense 12 år.

En bombe eksploderer utenfor en kurdisk butikk i Hamburg og Katjas liv blir brått snudd på hodet. Hennes mann Nuri og sønnen Rocco har blitt drept. Familie og venner prøver å hjelpe, men Katjas tanker kverner rundt i søken etter de skyldige og grunnene for et så meningsløst angrep. I en tilstand av bunnløs sorg og total desperasjon vil hun ha rettferdighet - koste hva det koste vil.

Handlinga i filmen er inspirert av "kebab-mordene", en hel serie med drap og høyreekstreme voldshandlinger som skjedde i Tyskland på tidlig 2000-tall.

Fatih Akin er mest kjent for MOT VEGGEN (2004) og DEN ANDRE SIDEN (2007). UT AV INTET var i hovedkonkurransen i Cannes, der Diane Kruger vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle.

Filmens lansering er støttet av Creative Europe - MEDIA og NFI.

Medvirkende: Diane Kruger, Denis Moschitto, Johannes Krisch, Samia Chancrin, Numan Acar, Ulrich Tukur, Rafael Santana, Hanna Hilsdorf, Ulrich Friedrich Brandho, Hartmut Loth, Ioannis Economides, Karin Neuhauser, Uwe Rohde, Asim Demirel, Aysel Iscan