Rob Brydon og Steve Coogan i The Trip to Spain

The Trip to Spain

  • Premiere: 11. august
  • Komedie
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 44 min.

Komikerne Rob Brydon og Steve Coogan er tilbake, nå på en kulinarisk reise gjennom Spania!

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: The Trip to Spain
Regi: Michael Winterbottom
Aldersgrense: Tillatt for alle
Språk: engelsk
Nasjonalitet: Storbritannia
Produksjonsår: 2017
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på barn, og den blir derfor tillatt for alle.

Rob Brydon og Steve Coogan er tilbake på veien, og denne gangen på en kulinarisk reise gjennom Spania! Resultatet er selvfølgelig hysterisk morsomt, fylt av like deler kjendisparodier, matgleder og spansk kulturhistorie. Fra å følge i fotsporene til Wordsworth og Coleridge i Storbritannia og Lord Byron og Shelley i Italia, inntar de nå sine roller som Don Quixote og Sancho Panza i en Range Rover mens de nyter spanske herligheter som grillet blekksprut, ibericoskinke og pintxos.

Komikerduoen er blitt noen år eldre siden sist, eller i sin "sweet spot" i livet som de selv kaller det, og samtalene er følgelig preget av mer refleksjon rundt livet. Imitasjonene har samtidig blitt enda bedre, og spesielt Michael Caine, David Bowie, Roger Moore og Mick Jagger får gjennomgå.

THE TRIP TO SPAIN hadde sin premiere på filmfestivalen Tribeca i New York City og er i likhet med THE TRIP og THE TRIP TO ITALY regissert av Michael Winterbottom, kjent med filmer som 24 HOUR PARTY PEOPLE og THE KILLER INSIDE ME og en gjenganger i hovedprogrammet på filmfestivalen i Cannes.

Medvirkende: Steve Coogan, Rob Brydon, Marta Barrio, Claire Keelan, Margo Stilley