La La Land

La La Land

  • Premiere: 24. februar
  • Drama / Komedie / Musikal / Romantikk
  • Tillatt for alle
  • 2 t. 9 min.

LA LA LAND har allerede vunnet 7 Golden Globes, og er nominert til hele 14 Oscar!

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: La La Land
Aldersgrense: Tillatt for alle
Språk: engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2016
Begrunnelse: Filmen inneholder ingen skadelige scener. Den blir derfor tillatt for alle.

LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.

Spranget de begge tar, mot hverandre og mot sine artistiske drømmer, skaper en henførende filmatisk verden i La La Land - en verden som med lys, farge, lyd, musikk og ord drar oss med inn i ekstasen fra lykken vi jakter på og sorgen over kjærligheten vi aldri kommer over.

LA LA LAND ble årets store vinner under Golden Globe utdelingen og fikk prisen for: beste regi, beste manus, beste spillefilm - komedie eller musikal, beste kvinnelige skuespiller i komedie eller musikal, beste mannlige skuespiller i komedie eller musikal, beste originalmusikk og beste originalsang.

Medvirkende: Emma Stone, Ryan Gosling