Hei:  
 


Young Picasso

Kunst på kino: Young Picasso

Opplev kunst på det store lerretet!

I kunstdokumentarene møter du på noen av de største internasjonale museer og gallerier og du kommer tett innpå noe av verdens mest elskede kunst. Institusjoner som Musée de l’Orangerie, Musée Marmottan Monet, Musée d’Orsay, Kröller-Müller-museet, The Queen’s Gallery i Buckingham Palace, Leopold Museum, National Portrait Gallery, MoMA og National Gallery of Art med flere er med på å dra deg inn i kunstens historie og fortellinger. Du blir ledsaget av verdens ledende historikere og kunstkritikkere som har en enorm erfaring og insikt.

Young Picasso
Pablo Picasso er en av de største kunstnere gjennom tidene, dokumentaren er en skildringav hans ungdomsår og dens innflytelse på hans kunst.
Visning mandag 27. mai kl. 19:00
Følg arrangementet på Facebook!


Klimt & Schiele – Eros and Psyche

Dokumentarfilmen er en reise gjennom Klimts og Schiels Wien og kunstverkene på museene Albertina, Belvedere, Kunsthistorisches Museum, Leopold, Freud Museu og Wien-museet.
Visning tirsdag 25. juni kl. 19:00
Følg arrangementet på Facebook!


Cézanne – Portraits of a Life

Post-impressionistiske portrettkunstner, Paul Cézanne, var en av de viktigste europeiske visuelle artister på slutten av 1800-tallet og inspirerte blant annet Pablo Picasso og utviklingen mot kubisme.
Visning tirsdag 30. juli kl. 19:00
Følg arrangementet på Facebook!


Water Lilies by Monet

Dokumentarfilmen er en reise gjennom det impressionistiske geniets mesterverk og besettelser, og hans interesse for vann og lys reflektert i vannliljemalerier.
Visning mandag 26. august kl. 19:00
Følg arrangementet på Facebook!