Hei:  
 


Rammstein

Rammstein: Paris

Medlemmer:
Paul Landers – Guitar
Till Lindemann – Vocals
Christian Lorenz – Keyboard
Richard Z. Kruspe – Guitar
Oliver Riedel – Bass
Christoph Schneider – Drums

Sanger:
Sonne
Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?
Keine Lust
Asche zu Asche
Feuer frei!
Mutter
Mein Teil
Du riechst so gut
Du hast
Bück dich
Mann gegen Mann
Ohne dich
Mein Herz brennt
Engel
Pussy
Frühling in Paris

Vi viser konsert filmen Rammstein: Paris 23. mars kl. 21:00 på Kilden kino!

I denne state-of-the-art konsert filmen tar den kjente svenske regissøren Jonas Åkerlund (Black Dog Films) en radikal ny tilnærming til å fange følelser og spenningen ved Rammsteins one-of-a-kind live opptreden. Rammstein: Paris er en fartsfylt fest for alle sanser, et mørkt og spektakulært eventyr fylt med kontroverser samt en altoppslukende duft av Benzin.

Følg arrangementet på Facebook!

Rammstein har lenge vært i en über-liga for seg selv når det gjelder å formidle rocke musikk til helt nye høyder, både i form av skapelse og fremføring. Å fange denne spenningen på film er en nesten umulig oppgave! Alle sansene blir stimulert på konsertene på en måte som ikke kan gjennskapes på skjermen.

Jonas Åkerlund sin ekstraordinære film Rammstein: Paris er det nærmeste noen har kommet denne nærmest umulige oppgaven. Hans kreative tolkning av den helt nye sceneproduksjon bandet levert på Paris Bercy i mars 2012 tar kunstformen til et helt nytt nivå.

Denne fartsfylte state-of-the-art konsert filmen er en visuell fest, en feiring av Rammsteins live opptredner, som både er annerledes og på noen måter bedre enn å være der, og en klar kandidat for beste konsert filmen gjennom tidene.