Hei:  
 


Konsert / Event

45 år etter Pink Floyd og David Gilmour filmet klassikeren ”Live at Pompeii”, i det legendariske amfiteateret, er David Gilmour tilbake for to spektakulære livekonserter i forbindelse med sitt bestselgende album ”Rattle That Lock”.

”David Gilmour Live at Pompeii” er en audiovisuell opplevelse, bestående av lasershow, pyroteknikk og en gigantisk sirkelformet skjerm, hvor det vises unike filmklipp – tilpasset musikken som fremføres. Men fremfor alt, er det den fantastiske musikken fra det stjernespekkede bandet som er i fokus. Konsertfilmen inneholder låter fra hele karrieren til både Gilmour og Pink Floyd, inkludert ”One of These Days”; den eneste låten som også ble fremført under bandets livekonsert på samme sted i 1971.

Konsertene inneholder også en helt unik fremførelse av ”The Great Gig in The Sky”, fra albumet ”The Dark Side Of The Moon”, som Gilmour svært sjeldent spiller som soloartist. I tillegg får vi gjensyn med en rekke klassiske låter, fra både Gilmour og Pink Floyd, inkludert ”Wish You Were Here” og ”Comfortably Numb”.

”David Gilmour Live at Pompeii” inneholder klipp fra begge konsertene, filmet i 4K og mikset i Dolby Atmos, og regissert av Gavin Elder.

Mer om "David Gilmour: Live at Pompeii"