Hei:  
 


Paul Walker i Fast and Furious 6

Fast & Furious 6

  • Premiere: 24. mai
  • Action
  • 15 år
  • 2 t. 10 min.

Fast & Furious-filmserien er tilbake, større og heftigere enn noensinne!

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Fast & Furious 6
Regi: Justin Lin
Aldersgrense: 15 år
Språk: Engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2013
Egnethet: Ungdom / Voksen
Begrunnelse: Denne actionfilmen inneholder store menger voldshandlinger som gjør at den får 15-årsgrense.

Dom, Brian og Hobbs og resten av Fast & Furious-gjengen er tibake i Fast & Furious 6 - den mest actionfylte av alle filmene i serien hittil. Denne gangen må de samle teamet sitt i London for å bekjempe en livsfarlig gangsterboss.

Vin Diesel, Paul Walker og Dwayne Johnson er tilbake, sammen med resten av stjernegalleriet fra Fast & Furious-filmene, idet denne høyoktans blockbusterserien girer seg opp til heftig bilaction på nye kontinenter i Fast & Furious 6. Fanfavorittene Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges og Elsa får følge av hardkokte nykommere som Luke Evans og Gina Carano.

I forrige film ledet Dom (Diesel) og Brian (Walker) et Rio-kupp som gruset imperiet til en mafiaboss, og ga Fast & Furious-gjengen 100 millioner dollar på deling. I etterkant gjemte de seg i hvert sitt hjørnet av kloden. Men savnet etter hjemstedene og den konstante flukten fra lovens lange arm har satt sitt preg på dem.

I mellomtiden har Hobbs (Johnson) sporet opp en organisasjon med livsfarlige leiemordersjåfører som opererer i 12 ulike land. Mesterhjernen (Evans) bak det hele jobber tett sammen med sin hensynsløse nestkommanderende, som viser seg å være Doms antatt døde kjæreste, Letty (Rodriguez). Den eneste måten å stoppe den kriminelle ligaen på er å overliste dem på gateplan, så Hobbs ber Dom om å samle hele eliteteamet sitt i London. Betalingen? Full benådning til dem alle, så de kan reise hjem og være med familiene sine igjen.

Fast & Furious 6 bygger videre på den verdensomspennende suksessoppskriften til Fast Five, men tar actionsekvensene, stuntene og handlingen til enda større høyder. Justin Lin inntar registolen for fjerde gang i filmserien. Med på laget er de faste produsentene Neal H. Moritz, Clayton Townsend og Vin Diesel.

Medvirkende: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Gina Carano, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Jordana Brewster, Elsa Pataky, Tyrese Gibson, Ludacris