Hei:  
 


Apollo 11

Apollo 11

  • Premiere: 30. august
  • Dokumentar
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 33 min.

Vi følger astronautene, kontrollsenteret og de millioner som fulgte måneferden, og gjenopplever dagene og timene i 1969 da menneskeheten tok ett av sine største sprang, i denne fantastiske filmen det har tatt 50 år å produsere.

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Apollo 11
Regi: Todd Douglas Miller
Aldersgrense: Tillatt for alle
Originalspråk: engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2019
Begrunnelse: Denne filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skadelig på de yngste, og den blir derfor tillatt for alle.

Regissør Todd Douglas Miller har laget en fantastisk film det har tatt 50 år å produsere. Den inneholder klipp fra en til nå uoppdaget stabel med 65mm film og Miller har gjennomgått over 11.000 timer ukatalogiserte lydinnspillinger.

Apollo 11 tar oss tilbake til NASAs best kjente oppdrag, det som førte til menneskets første skritt på månen, og som skrev navnene «Neil Armstrong» og «Buzz Aldrin» for alltid inn i stjernene. Vi følger astronautene, kontrollsenteret og de millioner som fulgte måneferden, og gjenopplever dagene og timene i 1969 da menneskeheten tok ett av sine største sprang."One small step for man, but, one giant step for mankind." Neil Armstrong

Medvirkende: Neil Armstrong, Buzz Aldrin, Michael Collins