Paragraphs
firmabilletter drammen 2022

Firmabilletter

Enkel å gi – Hyggelig å få

Drammen Kino har firmabilletter for bedrifter og næringsliv til svært gunstig pris!

Firmabilletten er en god ide for å motivere ansatte og profilere bedriften ovenfor samarbeidspartnere og leverandører.

Disse billettene fungerer som fribilletter og kan byttes inn i hvilken som helst kinoforestilling hos oss*. Premierefilmer og 3D film også.

For bestilling send oss tina.thorstensrud [at] nordiskfilm.com (epost) eller ring 32 21 78 60 (man-fre kl. 09 - 16) 

Oppgi antall, fakturadresse, organisasjonsnummer og leveringsadresse ved kontakt. Billettene hentes på kinoen eller sendes med postoppkrav.

Prisen er kr. 95,- pr. stk. Minimumbestilling 20 stk!

Minimumbestilling på 20 stk. Krav om at bestillingen kommer fra en organisasjon eller bedrift. Ikke privatpersoner. Bestillinger over kr. 2000,- sendes rekommandert.  Vi  anbefaler derfor avhenting direkte på kinokontoret eller i billettluken hvis det er lettere. Gyldigheten er 12 måneder fra kjøpsdato. Ingen refusjon på solgte firmabilletter eller utgåtte firmabilletter. Billettene er leveringsklare 1-2 dager etter bestilling. Faktura sendes med et tillegg på 75,- for ekspedisjon og porto.

Bruksområder
Firmabilletten er en oppmerksomhet som motiverer og profilerer. Firmabilletten har suksess fordi verdien for mottakeren overstiger giverens kostnad det flerfoldige. Verdien ligger i opplevelsen av å bli verdsatt og påskjønnet i form av en god opplevelse, på kino! Overraskelsesmomentet teller også med: «Tenk så flott – en gratis tur på kino»! Du som giver vinner stryket motivasjon, profil og gode relasjoner hos medarbeidere, kunder, forhandlere og andre som betyr noe for deg og din virksomhet.

Overfor medarbeidere, kunder og kontakter:

 • Legg en firmabillett sammen med informasjonen du sender ut om årets ferieavvikling, åpningstider etc.
 • Bruk firmabilletten som hurtigsvarpremiere i markedsføringskampanjer.
 • Legg firmabilletten ved ordrebekreftelser eller fakturaer. Det vil glede!
 • Bruk firmabilletten som en hyggelig give-away ved kunderettede arrangementer.
 • La firmabilletten bli et «plaster på såret» om det er gjort en feil. Firmabilletten vil bli oppfattet hyggeligere enn bare en beklagelse.
 • Firmabilletten fungerer utmerket som responspremiering når noen har besvart/deltatt i en spørreundersøkelse f. eks.
 • Legg en firmabillett sammen med lønnslippen med årets feriepenger.
 • Gi en oppmerksomhet som takk for ekstra innsats eller spesielt godt utført arbeid.
 • Gi hele familien en påskjønnelse, om arbeidet har holdt en medarbeider borte dem lengere enn det som normalt forventes.
 • Gi en ekstra klapp på skulderen til lojale medarbeidere på bursdagen deres eller på årsdagen for ansettelse.
 • Bruk firmabilletten som premie i interne konkurranser eller for gode forbedringsforslag.

Firmabilletter er allsidig og alltid en glede å få. Og gi.

*Gjelder ikke spesialforestillinger som ikke inngår i ordinært kinoprogram. Opera, ballett, sportssendinger, konserter og andre liveoverføringer. Gjelder heller seterader hvor vi har reclinerseter. Velger man reclinerseter med firmabillett, kommer det et pristillegg på kr. 50,-.

Hvordan fungerer firmabilletten?
Firmabilletten fungerer som betalingsmiddel på alle våre kinoer og gir en gratis kinoopplevelse for innehaver av billetten. Firmabilletten brukes på våre nettsider eller byttes inn i en plassbillett på en av våre kinoer. Den kan benyttes på alle våre ordinære forestillinger og er gyldig i 1 år fra kjøpsdato. Dato påført billettene Den gir opptil 40 % rabatt.