Pelle Politibil går i vannet
Detaljer
Aldersgrense
Alle
Premiere
Lengde
1 time 14 min
Regi
Rasmus A. Sivertsen
Originaltittel
Pelle Politibil går i vannet
Språk
Norsk
Sjanger
Animasjon
Begrunnelse for aldersgrense
Animasjonsfilmen om Pelle Politibil har en gjennomgående positiv stemning. Til tross for enkelte skumle scener, antas ikke filmen å ha skadelig virkning på de yngste.
Se mer

Pelle Politibil går i vannet

Hele Norges favoritt politibil er tilbake! I "Pelle Politibil går i vannet" tar vår kjære venn opp kampen med de sleipe miljøforbryterne brødrene Grevling, sammen med sin lille venninne Oda Oter.

Under en voldsom høststorm ryker strømkabelen som forsyner Bodø by med elektrisitet. Pelle Politibil tar ansvar og sleper en ny kabel over fjellet mot vær og vind så byen kan få tilbake lys og varme. Men når jobben er gjort rygger Pelle inn i den avrevne kabelen. Han får elektrosjokk. Alle tror Pelle er dø. Men nok en gang skjer et mirakel. Pelle våkner - nå er han elektrisk.

Full av ny ren energi tar Pelle nå opp kampen mot brødrene Grevling - to sleipe fyrer som har kommet til den lille nordnorske byen for å stjele innbyggernes drikkevann. Brødrene Grevling tapper vannet på flasker og selger det dyrt til byens befolking under drepende sommervarme. I kompaniskap med sin lille venninne, Oda Oter, avslører Pelle det hemmelige vanntapperiet inne i fjellet, men det blir en lang og dramatisk kamp før Pelle kan ta det endelige oppgjøret med miljøforbryterne.
Vis mer