Ailos reise - Et nordnorsk eventyr
Detaljer
Aldersgrense
6 år
Premiere
Lengde
1 time 27 min
Språk
Norsk
Sjanger
Familiefilm
Begrunnelse for aldersgrense
Filmen inneholder enkelte dramatiske og noe truende scener der dyr er i fare. Den får derfor 6-årsgrense.
Se mer

Ailos reise - Et nordnorsk eventyr

Mot slutten av vinteren i nord, når solen endelig titter opp og det evige mørket er forbi, blir et lite reinsdyr født. I "Ailos reise - Et nordnorsk eventyr" må nyfødte Ailo overvinne prøvelsene som står foran ham i den til tider brutale nordnorske villmarken. Her får vi se nordnorsk natur på sitt aller flotteste og med alt det har å by på - et fantastisk dyreliv og nydelig landskap. Hvordan er det å vokse opp i denne magiske verdenen?

"Ailos reise" er virkelig et magisk eventyr for hele familien, hvor handlingen finner sted midt i hjertet av det fantastiske Nord-Norge.

Mot slutten av vinteren i nord, når solen endelig titter opp og det evige mørket er forbi, blir et lite reinsdyr født. I "Ailos reise - Et nordnorsk eventyr" må nyfødte Ailo overvinne prøvelsene som står foran ham i den til tider brutale nordnorske villmarken. Her får vi se nordnorsk natur på sitt aller flotteste og med alt det har å by på - et fantastisk dyreliv og nydelig landskap. Hvordan er det å vokse opp i denne magiske verdenen? "Ailos reise" er virkelig et magisk eventyr for hele familien, hvor handlingen finner sted midt i hjertet av det fantastiske Nord-Norge.
Vis mer