Hei:  
 


Kaptein Sabeltann og den magiske diamant

FESTPREMIEREVISNINGER I DYREPARKEN: KAPTEIN SABELTANN OG DEN MAGISKE DIAMANT!

Fredag 20. og lørdag 21. september blir det full fest når Dyreparken og KinoSør inviterer til festpremierevisninger av "Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant" på en kjempestor utekino i Kjuttaviga. Denne kvelden kan du også stille deg i kø for å få et nærmøte med selveste Kaptein Sabeltann!

Dette er veldig eksklusivt, for dette er nemlig første gang filmen vises for publikum! Se filmen en hel uke før alle andre! Vi kan love dere en magisk sjørøverkveld med åpne spisesteder og aktiviteter i Kaptein Sabeltanns Verden, muligheten til et nærmøte med selveste Kaptein Sabeltann og ikke minst; en fantastisk filmopplevelse. Kanskje har vi noen overraskelser på lur også?

Program fredag 20. og lørdag 21. sept. 2019
17.00 : Innslipp i Parken starter
(Aktiviteter og spisesteder i Kaptein Sabeltanns Verden og Båtbasaren er åpne).

17:00 - 18:45: Møt Kaptein Sabeltann! Møt og hils-opplevelse, der de som tør kan få et nærmøte med selveste Kongen på Havet. NB: Førstemann til mølla. Egen køordning. Sted: Sjørøverteateret i Kaptein Sabeltanns Verden, inngang fra Pizzabakeriet. 
19.00: Innslipp i Kjuttaviga amfi (plassbilletter)
19.30: Alle må være på plass i amfiet
19.45: Arrangement og film starter
21.30: Film ferdig

Om filmen
Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har endelig fått tak i den magiske diamant. Ryktet sier at den kan oppfylle ønsker ved fullmåne.

Maga Kahn drømmer om å kunne tåle sol slik at han fritt kan bevege seg ut av den mørke jungelen, men innen måneskinnet kommer blir diamanten stjålet av guttungen Marco. En rasende Maga Kahn sender alle sine apesoldater ut i jungelen for å jakte på guttungen. Den magiske diamant må tilbake, koste hva det koste vil! Samtidig har Pinky slått seg til ro i Kjuttaviga og lever bekymringsløse dager, mens Sunniva kjeder seg og drømmer om eventyr. Eventyret kommer fra uventet hold når Kaptein Sabeltann og hans mest betrodde menn plutselig dukker opp. Snart befinner Pinky og Sunniva seg om bord på Den Sorte Dame i et vanvittig kappløp for å finne den magiske diamant.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OG FOR Å KJØPE BILLETTER HOS DYREPARKEN

Billetter må kjøpes hos Dyreparken.
KLIKK HER FOR BILLETTKJØP