Hei:  
 


Timmy og monsterplaneten

Barnefilmfestivalen: Familiehelg 4. og 5. mai

Vi oppfordrer alle barnefamilier til å legge turen til Farsund kino helgen 4. og 5. mai. Da arrangerer vi nemlig familiehelg med masse god film på programmet. Det blir diverse gøyale aktiviteter og hyggelige overraskelser!

Barnefilmfestivalen avd. Farsund går inn i sitt niende år. Festivalen ønsker å gi skoler, barnehager og fritidspublikum en enestående mulighet til å se kvalitetsfilm som man kanskje kun får sett under festivaluka.

I løpet av Barnefilmfestivalen settes det opp hele 28 filmvisninger i Farsund. Programmet på Farsund kino denne uken består av hele 20 filmer fra fjern og nær. Vi kan love filmer som både trimmer lattermusklene og setter spor i hodet og hjertet!

Lørdag 4. mai
ULV I FÅREKLÆR 2 - Førpremiere
KUTOPPEN - Ønskereprise
DRØMMEPARKEN
MALEIKA
TIMMY OG MONSTERPLANETEN – Premierehelg
DUMBO

Søndag 5. mai
ASTERIX: TRYLLEDRIKKENS HEMMELIGHET
DET FLYVENDE TEPPET
DRØMMEPARKEN
MALEIKA
TIMMY OG MONSTERPLANETEN – Premierehelg
DUMBO
 

BILLETTPRIS: KR 70,- PR PERSON
Billettpris for skoleelever på hverdagene: Kr 35,-, lærere går gratis.

Om Barnefilmfestivalen
Vi er stolte av å kunne ønske velkommen til vårens store filmfest hvor vi viser filmer for barn og unge hver dag i hele seks dager! Barnefilmfestivalen arrangeres i Farsund, Kristiansand og Arendal parallelt og har vokst seg til å bli Norges største og blant Nordens ledende festivaler for barn og unge.

Barnefilmfestivalen i Farsund støttes av Farsund kommune, Vest-Agder fylkeskommune, Norsk filminstitutt og Sørnorsk filmsenter. Vi er også veldig takknemlig for det store lokale engasjementet og den lokale støtten.