JENTETUR: Festvisning med besøk av Janne Formoe

Jentetur

Ta med alle venninnene dine og bli med på en herlig, morsom og drøy kinokveld, hvor du kan mingle med skuespiller Janne Formoe før visningen! Det blir servering av bobler og trekning av premier i salen.

OM FILMEN:
Forbered deg på å bli flau når en jentetrio legger ut på en tur full av sjalusi, utroskap, kreative familiekonstellasjoner og en begynnende midtlivskrise.

En ufrivillig skilsmisse tvinger fram nye og kompliserte livsvalg for Linda (Janne Formoe). Eksmannen har funnet seg en nydelig, yngre modell (Ida Ursin-Holm) som ikke bare har tatt mannen fra henne, men også gradvis overtatt mammarollen for Lindas ti år gamle datter. Samtidig er den nye kvinnen i gang med totalrenovering av det koselige hjemmet Linda en gang la sjela si i. Ikke nok med det - bestevenninnen (Line Verndal) er i ferd med å bli den unge kvinnens nye yndling.

Desperate situasjoner krever desperate løsninger, og da tilbudet om en jentetur plutselig slenges på bordet, innser Linda at hun må handle raskt for ikke å miste bestevenninnen også ...

Dette blir en tirsdagskveld med mye latter og pinlige øyeblikk!
Velkommen på kino!

Oscar

Oscar 2020

Den 92. Oscar-utdelingen gikk av stabelen 9. februar 2020.

Her ser du vinnerne:

Beste film:

1917
Ford v Ferrari
The Irishman
Jojo Rabbit
Joker
Little Women
Marriage Story
Once Upon a Time in Hollywood
Parasite ?VINNER?

Beste mannlige hovedrolle

Antonio Banderas (Pain and Glory)
Leonardo DiCaprio (Once Upon a Time in Hollywood)
Adam Driver (Marriage Story)
Joaquin Phoenix (Joker) ?VINNER?
Jonathan Pryce (The Two Popes)

Beste kvinnelige hovedrolle

Les mer