Inception 10-års jubileum

Inception

Det er 10 år siden Christopher Nolan-suksessen Inception hadde premiere på det store lerretet. Det ønsker vi å feire med dere! 🥳🍿

Den 12 og 14. august viser vi en remastret versjon av Inception. En unik mulighet til å se dette mesterverket av en film på kino igjen og en perfekt oppvarming til filmen vi alle venter spent på, Tenet.

For å toppe det hele får vi i tillegg en celeber hilsen fra mannen bak suksessen, Christopher Nolan selv. 😍

Billetter er i salg. Hjertelig velkommen!

Om filmen:
Dom Cobb er den absolutt beste tyven innen den farlige kunsten å stjele verdifulle hemmeligheter fra dypet av underbevisstheten i drømmetilstand, når hjernen er på sitt mest sårbare. Cobbs evner har gjort ham ettertraktet i denne makeløse verdenen av industrispionasje, men den har også gjort ham til en internasjonal rømling og kostet ham alt han har kjært. Nå får Cobb sjansen til å utføre en siste jobb som kan gi ham livet tilbake, men bare hvis han makter det nesten umulige - ?inception?, begynnelsen. Istedenfor å utføre det perfekte tyveriet, skal Cobb og hans ekspertteam gjøre det motsatte; oppgaven deres er ikke å stjele en idé, men å plante en. Lykkes de, kan de ha begått det perfekte lovbruddet. Men verken ekspertise eller grundig planlegging kan forberede teamet på møtet med personen som synes å kjenne alle sinnrike detaljer i den mesterlige planen. En person som bare Cobb kunne forutsett.