Førpremiere m/regissørbesøk: The Body Remembers When the World Broke Open

The Body Remembers When the World Broke Open

Vi inviterer til førpremiere på "The Body Remembers When the World Broke Open" tirsdag 28. januar kl. 18:30 på Ringen kino.

Vi får storfint besøk av regissør Elle-Máijá Tailfeathers. I etterkant av visningen blir det panelsamtale med Elle-Máijá Tailfeathers, regissør, og Patricia Kaatee, politisk rådgiver i Amnesty International.

Følg arrangementet på Facebook!

Áila møter en ung kvinne, barføtt og gråtende på gaten. Hun finner ut av at kvinnen, Rosie, nettopp har unnsluppet et voldelig overgrep fra kjæresten. Áila bestemmer seg for å ta Rosie med hjem, og utover kvelden må de to manøvrere seg gjennom de dramatiske ettervirkningene av hendelsen.

THE BODY REMEMBERS WHEN THE WORLD BROKE OPEN er inspirert av en virkelig hendelse i co-regissør Elle-Máijá Tailfeathers liv, som forandret henne for alltid, og filmen vever en intrikat og komplisert historie, men er samtidig imponerende enkel i sin fortellerstil.

Elle-Máijá Tailfeathers (f. 1985) har samisk far og mor fra den nordamerikanske Blackfoot-stammen, og hun deler tiden sin mellom Norge og Canada. Hun tok skuespillerutdanningen sin ved Vancouver Film School. Kathleen Hepburn er en kanadisk manusforfatter og regissør. Hun har en bachelor i filmproduksjon og en master i skrivekunst fra universitetene Simon Frasier og Guelph