DON'T WORRY DARLING // Nye sal 1 på Klingenberg

Don't worry darling

Velkommen til visning av Don't Worry Darling i den nyoppussede salen på Klingenberg Kino! 

Det blir DJ, rød løper, vi pynter kinoen, og ønsker hjertelig velkommen til den helt nyoppussede salen, hvor vi har fått nye flotte kinoseter og sofaer.

𝗗𝗮𝘁𝗼: Lørdag 24.september
𝗧𝗶𝗱: Kl.20:15

𝗢𝗺 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗲𝗻:
I thrilleren «Don’t Worry Darling» spiller Florence Pugh og Harry Styles rollene som Alice og Jack, som er heldige nok til å bo i det idylliske samfunnet Victory, en eksperimentell selskapsby for mennene som jobber med det topphemmelige Victory-prosjektet og deres familier. I «Victory» blir 1950-tallets samfunnsoptimisme godt bevart av deres administrerende direktør, Frank (Pine) – like deler bedriftens visjonær og livscoach – og som også forankrer alle aspekter av dagliglivet i den tette ørkenutopien.

Mens mennene tilbringer hver dag i Victory-prosjektets hovedkvarter, hvor de "utvikler progressive materialer", tilbringer kvinnene - inkludert Franks elegante partner Shelley (Chan)- dagene med å nyte skjønnheten, luksusen og utskeielsen i samfunnet deres. Livet er perfekt, og alle beboeres behov dekkes av bedriften. Alt de ber om er diskresjon og uforbeholden forpliktelse til Victory-prosjektet.

Men når det begynner å oppstå sprekker i den idylliske tilværelsen, som avslører glimt av noe truende bak den attraktive fasaden, kan ikke Alice la være å stille spørsmål ved hva de faktisk gjør i Victory, og hvorfor. Hvor mye er Alice villig til å ofre for å avsløre hva som egentlig skjer i paradis?

«Don't Worry Darling» er en dristig, vridd og visuelt forførende psykologisk thriller av Olivia Wilde med fengslende opptredener av Florence Pugh og Harry Styles, sammen med et imponerende cast bestående av bl.a Chris Pine, Gemma Chan og KiKi Layne.

Velkommen!