Den Internasjonale Holocaustdagen på NFkino Horten med innleder Ulla Nachtstern

Den største forbrytelsen

Finn kinoforestillinger i nærheten av deg

Fra 140,-

Vi markerer Den internasjonale holocaustdagen, onsdag 27. januar, med en eksklusiv visning av «Den største forbrytelsen» i tillegg til en innledning av Ulla Nachtstern.

Ulla jobber for Vestfoldmuseene og er prosjektleder for «Det angår også deg»/ og arkivformidler for Vestfoldarkivet. På denne dagen er vi så utrolig heldige at hun har takket ja til å komme å innlede filmen for oss. Ved blant annet å fortelle om historien til sin bestefar Moritz Nachtstern. Han var en av de få jødene som ble fraktet fra Berg fengsel med Donau i 1942, som kom hjem igjen etter krigen.

Innledningen starter 18:00 
Billettpris fra kr. 140,-

Om filmen:
«Den største forbrytelsen» er en storslått og dramatisk film basert på virkelige hendelser som strekker seg fra 30-tallet til fredsdagene i 1945. Fortellingen om familien Braude står i sentrum for handlingen i filmen. En vanlig norsk arbeiderfamilie som inntil disse skjebnesvangre dagene hadde levd sine liv i trygghet på Grünerløkka. Der levde de med sine drømmer for livet og ambisjoner for fremtiden, men fikk sin skjebne beseglet av det faktum at de var jøder.

Se blant annet Jakob Oftebro, Carl Martin Eggesbø, Eilif Hartwig og Nicolai Cleve Broch i denne kritikerroste storfilmen.

Velkommen!