Hei:  
 


kinosal

Billettkjøp - spørsmål og svar

 

Generelt om billettkjøp:
Billetter kjøpes på nett,i nfkino appen eller i billettluken. (se åpningstider under kundeservice)

Info om appen her: https://www.nfkino.no/oslo/article1361172.ece

Alle våre billetter har en QR kode som fremvises i billettkontrollen for å komme inn til salen. Kunder med internettbilletter kan velge å skrive ut billettene hjemme eller medbringe mobilen og fremvise QR koden fra mobilen til billettkontrolløren. Ved kjøp av internettbilletter trenger man ikke å gå innom billettluken. Det holder å vise QR koden direkte fra mobilen i billettkontrollen.

NB! Kjøpte billetter refunderes ikke.

Generelt om billettreservasjon:
Det er mulig å reservere kinobilletter pr. telefon i vår åpningstid. Billettluken nås på telefon 820 50 080. (kr. 6,- pr. min. fra du får svar og 0,89 øre for oppkobling.) Egne priser gjelder når du ringer fra mobil.  Sjekk med din operatør for mer informasjon.
Reservering er mulig inntil 2 dager før annonsert forestillingstart.  Reserverte billletter må hentes senest 40 minutter før forestillingstart.

Billettkjøp på internett:
For å kjøpe billetter på internett må man samtykke til Nordisk Film sine kjøpsbetingelser. Mer om det her.
Man kan også kjøpe billetter med Nordisk Film Kinogavekort, Nordisk Film firmabillett eller Norgesbilletten på nett. Dersom du har fått en kode benyttes denne under fanen kupong i kjøpsvinduet. (kinopluss koder og andre koder)
Andre typer rabattkort eller gavekort kan ikke benyttes på nett. Da dette krever fremvisning av gyldig bevis. F. eks honnorbevis. Da henviser vi til billettluken for enten reservasjon eller kjøp. Gjelder det Citypuls gavekort kan disse benyttes i billettluken og i kiosken. 

NYTT PR. 1. JULI 2018: Ledsagerbillett på nett.
Nå kan man bestille ledsagerbillett på Nordisk Film Kino. For å gjøre det må man være medlem i vår gratis fordelsklubb: Kinopluss.
Kinopluss er en gratis fordelsklubb hvor man samler poeng for alle kjøp. Enten det er billetter eller kioskartikler. Oppsparte poeng kan byttes i gratis kinobilletter eller utvalgte kioskmenyer. Alle som har behov for å kunne bestille ledsagerbilletter må sende en epost til post@nfkino.no som inneholder følgende:
NAVN
TELEFONNUMMER
EPOST
BILDE AV LEDSAGERBEVISET

Etter 4-7 dager vil du motta en bekreftelse på at det er mulig å bestille ledsagerbillett på nett.

Husk at din mobil er din billett.


NB! Kjøpte billetter refunderes ikke.


BILLETTPRISER pr. 1.1.2016 (Merverdiavgiften økte med 2% 1.1.2016 på kinobilletter) Ny økning på merverdiavgiften 1.1.2018.

Barnebillett 2D/3D
Veil. fra kr. 95 til 120

Voksenbillett 2D/3D
Veil. fra kr. 100 til 150

Spesialvisninger opera/konsert/B2B
Veil. fra kr. 150 til 250

Honnørbillett
Fra kr. 90 - 110

Skolekino
Veil. fra kr. 90

Spillefilmer over 2,5 time kan ha en forøyet pris pga spilletiden. Ringenes Herre, Hobbiten, Nymphomaniac o.l.

3D briller fås kjøpt i billettluken eller i kinokiosken for et tilllegg på kr. 25,- I enkelte perioder selger vi eksklusive 3D briller i forbindelse med store filmpremierer. Disse kan ha forhøyet brillepris.

BYTTING AV BILLETTER KJØPT I BILLETTLUKE OG PÅ NETT:

Regler:

1. Kjøpte billetter refunderes ikke!

2. Man kan bytte billetter til en annen dag eller forestilling ved fysisk oppmøte i billettluken*

3. Bytting må gjøres senest 20 minutter før filmen begynner og det må gjøres på kinoen.
NB! Refusjon vil ikke gis ved beskjedgivning senere en 20 minutter til  forestillingsstart.

* Ingen bytting av billetter av typen: Norgesbillett eller kinoklubb-billett utstedt fra Filmweb. Omfatter også Firmabillett, fribilletter o.l  Dette er billetter med kode og når koden er brukt så er den brukt.

Spørsmål henvendes til billettluken på 820 50 080 eller
kinokontoret på telefon 32 21 78 60. Se egne åpningstider under kundeservice - åpningstider.

Skrive ut egne billetter hjemme
Du kan skrive ut kinobillettene dine hjemme når du kjøper på nett. Billettene kan skrives ut på din egen printer, og kommer ut på vanlig A-4 papir med nødvendig informasjon og en strekkode/QR kode. Denne må du ta med deg og fremvise når du skal passere adgangskontrollen i kinoens 2. etasje. Billetten vil da bli lest av en scanner, som sjekker at billetten(e) er gyldig. Dette arket har dermed samme verdi som en vanlig kinobillett. Vær obs på at scanneren kun registrerer koden èn gang, slik at en papirkopi vil bli avvist.

Kredittkortbetaling
Ved betaling med kredittkort kan VISA, Mastercard/Eurocard benyttes.
NETS er vår leverandør av betalingstjenester. All betalingsinformasjon blir overført over sikre krypterte forbindelser. Kontrollen av kredittkortet ditt skjer sanntid (online).

Priser og formidlingsgebyr
Billetter kjøpt på internett har ingen formidlingsgebyr.

Ved spørsmål om, eller problemer knyttet til gjennomføring av kjøp på internett ring 820 50 080. Alternativt send en epost på che@kinocity.no
Hvis problemet oppstod i et steg etter at du la inn ditt kredittkortnummer, har problemet med belastning av ditt kort oppstått i bankenes betalings-systemer. Du må da kontakte din bank om dette. I de aller fleste tilfeller vil betalingen bli tilbakeført på din konto da transaksjonen ikke har gått igjennom. Det tar 1-3 virkedager avhengig av hvilken bank man har. Det vil si at det står som trukket ut fra din nettbank/Vippskonto, men at det likevel vil bli tilbakeført etter en kort periode. Beløpet som da som reservert.  

Kjøpte billetter refunderes ikke.


Honnørbilletter & Trivselslederkort
Honnørkort og øvrige ordninger som gir rabatterte billetter på KinoCity gjelder mandag til torsdag.
Kan kun benyttes i kinoens billettluke. Ikke på nett. (se avsnitt om billettkjøp på internett ovenfor)
Ledsagerbevis kan kun benyttes i billettluken. Ikke på nett.

Barn og voksenbilletter
På enkelte filmer har vi barnebillettpris og voksenpris. Barnebillett gjelder til og med 14 år. Voksenbillett gjelder fra 15 år.
Barn 0 - 14 = barn. Ikke alle filmer har barnepris. Da er det lik pris på barn og voksen. Da står det enten voksen eller bare barn i kjøpsvinduet.

Kjøpt på nett til feil film?
Kjøpt på nett til feil dag?
 

Vær rask! Ta turen ned til
billettluken og bytt til en
annen forestilling.

Dette må gjøres senest 20 min.
før annonsert forestillingstart. 
Har filmen startet: Ingen refusjon.