Hei:  
 


Beautiful Boy

Spesialvisning med samtale etter filmen: Beautiful Boy

Vi inviterer til spesialvisning på "Beautiful Boy" tirsdag 26. februar kl. 17:30 (visningen starter presis!) på Asker kino.

Etter filmen får vi besøk av to erfaringskonsulenter innenfor psykisk helse og rus i Asker kommune; Hilde Steff-Pedersen og Christian Brinch Foss har bred erfaring innenfor det å være henholdsvis pårørende og rusavhengig. De vil svare på spørsmål fra oss og fra salen umiddelbart etter filmen.

Du får halv pris med medlemskoden din om du er medlem av Kinoklubben.

Følg arrangementet på Facebook!

Dette er en sterk og gripende film om en far som desperat prøver å hjelpe sin narkotikaavhengige sønn. Handlingen er hentet fra den sanne historien om Nic Sheff, og baserer seg på bøker skrevet av både faren og sønnen. Vondt, rystende og likevel full av glede, håp og kjærlighet, forteller Beautiful Boy om rehab, ødelagte løfter og tilbakefall, så vel som Davids innsats for å redde sin ‘vakre gutt’ fra avhengighet.

Som 18-åring var Nicolas Sheff en førsteklasses student, redaktør av skoleavisa og aktiv vannpolo-spiller. En lesehest og en talentfull tegner. Han begynte å lefle med narkotika da han var 12, men sent i tenårene prøvde han meth for første gang og gikk nærmest umiddelbart fra en mildt rebelsk tenåring til fullstendig avhengig.

Medvirkende: Steve Carell, Timothée Chalamet.

"Dette er en ren og suveren film som virkelig rører. Anbefales!"Terningkast 6
- Hamar Arbeiderblad

"Nydelig fortalt historie" Terningkast 5
- Filmpolitiet, NRK p3

"Sterke skuepillerprestasjoner" Terningkast 5
- Fædrelandsvennen

Filmen er basert på to ulike biografier, faren David Sheffs bestselger ‘Beautiful Boy’ og hans sønn Nics memoar ‘Tweak: Growing Up on Methamphetamines’.

Filmen er regissert av Felix van Groeningen (Belgica, The Broken Circle Breakdown), og har Oscar®nominerte Steve Carell (Foxcatcher, The Big Short) og Oscar®nominerte Timothée Chalamet (Interstellar, Call Me By Your Name) i hovedrollene som far og sønn.