Hei:  
 


Barsels Break

Velkommen til Barsels Break!

Nordisk Film Kino Asker, LEGO®DUPLO og bObles inviterer til et treff for foreldre i barselpermisjon.

Her kan nybakte foreldre få tips og råd til hvordan man best kan støtte sitt barns motoriske utvikling.

Billetten koster 245 kr og inkluderer en flott goodiebag med produkter fra Lego Duplo, bObles og Nordisk Film Kino, som har en verdi på ca 800,-

Få inspirasjon til aktiv lek med barnet ditt gjennom spennende presentasjoner. Michelle Borgli, elephantfører hos bObles tar publikum med på en reise gjennom barnets motoriske utvikling med innspill fra hjerneforsker Kjeld Fredens og fysioterapeut Louise Hærvig. Foreldre og barn får en pause fra hverdagen og blir invitert inn i et univers av hyggelige samvær, inspirasjon og kunnskap.

MERK:
Vi viser ikke film under Barsels Brak. Arrangementet er rettet mot foreldre med babyer. Er du gravid eller interessert i tema, er du også hjertelig velkommen til å delta. Utenfor salen er det mulighet til å sette fra seg barnevogn. Nedenfor kan du se oversikt over hvilke kinoer som arrangerer Barsels Break.

MERK:
Når du kjøper en billett, vil setet ved siden av deg automatisk bli reservert for ditt barn (dvs. du får 2 seter ved kjøp av 1 billett: ett for deg og ett for barnet ditt).

Barnevognen står utenfor salen under arrangementet.