Kinoreklame på lerretet

Verdens sterkeste reklamekanal?

Reklame på kino er både ønsket og forventet. Hvilke andre reklamemedia gir en så god oppmerksomhet mot et kjøpesterkt publikum?

Kinobesøket har vært stabilt fordi selv opplevelsen på kino er særegen og unik. Dette til tross for at ny teknologi har kommet og ny teknologi vil komme. Det er dermed god grunn til å tro at kinobesøket også vil være stabilt fremover.

Reklame på kino er både ønsket og forventet. Hvilke andre reklamemedia gir en så god oppmerksomhet mot et kjøpesterkt publikum? Lokalreklame på kino er et kostnadseffektivt medium som treffer målgruppen nøyaktig.
Media Direct Norge AS står for salg og distribusjon av reklame på lerret for Norsk Kino.

På vår hjemmeside kan du finne din lokale kino i vår store kinooversikt. Her finner du informasjon om kinoen, priseksempel og kontaktperson. Vi har over 80 andre kinoer på landsbasis, så vi kan også tilby riksdekkende reklame.

Har dere ikke ferdig reklame, kan vi produsere til en gunstig pris. Snakk med oss om kampanjeplanlegging og kreative løsninger.

Nedenfor kan du se en video om kinoreklame. Kontaktinformasjon finner du på høyre side. Vil du vite mer, besøk vår hjemmeside:
www.kinoreklame.no
 

Ta kontakt med Media Direct Norge as ved
Phuong C. Van Phan, mobil 952 43 488
Mail: phoungvp@mdn.no