Michael Fassbender i Snømannen

Snømannen

  • Premiere: 13. oktober
  • Krim / Thriller
  • 15 år
  • 2 t.

Hollywood-filmen basert på Jo Nesbøs suksessroman Snømannen

Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: The Snowman
Aldersgrense: 15 år
Språk: engelsk
Nasjonalitet: England
Begrunnelse: Flere scener med blodige drapsofre og en brutal og nærgående drapsskildring gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

Hollywood-filmen basert på Jo Nesbøs suksessroman "Snømannen", med Michael Fassbender i hovedrollen. En kvinne forsvinner sporløst, og alt som er igjen er en illevarslende snømann. Detektiven Harry Hole (Fassbender) og hans kollega, Katrine Bratt (Rebecca Ferguson), settes på den mystiske saken. Når enda en kvinne meldes savnet, innser de sammenhengen med en rekke uoppklarte, brutale mord noen år tilbake i tid. Seriemorderen er tilbake, og vedkommende slår til hver gang den første snøen faller.

Denne spennende thrilleren er regissert av Thomas Alfredson ("La den rette komme inn", "Tinker Tailor Soldier Spy"), og produsert av Martin Scorsese. Filmen ble spilt inn i sin helhet i Oslo, Bergen og på Rjukan i Norge. I tillegg til Michael Fassender og Rebecca Ferguson, finner vi J.K. Simmons, Val Kilmer, Charlotte Gainsbourg og Jakob Oftebro i andre sentrale roller.

Medvirkende: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, James D'Arcy, Charlotte Gainsbourg, Ronan Vibert, Irina Kara, Silvia Busuioc, Michael Yates, Jakob Oftebro, Sofia Helin