Hei:  
 


Depeche Mode: SPIRITS in the Forest

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest

Vi viser konsertfilmen "Depeche Mode: SPIRITS in the Forest" torsdag 21. november kl. 20:45.

Følg arrangementet på Facebook!

I 2017 og 2018 la Depeche Mode ut på sin Global Spirit Tour og opptrådte for mer enn 3 millioner fans verden over fordelt på 115 shows. En visuelt slående filmen, regissert av den prisbelønte filmskaperen og anerkjente regissøren Anton Corbijn, har laget en film som på mesterlig vis fanger bandets energi på scenen, samtidig som den gir et empatisk og emosjonelt innblikk i musikkens betydning for fansen.

Gjennom de dypt emosjonelle historiene til seks lidenskapelige Depeche Mode-fans viser filmen ikke bare hvordan og hvorfor bandets popularitet og relevans har fortsatt å vokse i løpet av karrieren, men gir et unikt blikk på musikkens utrolige kraft til å bygge samhold, utviske forskjeller og skape møtepunkter på tvers av grenser for språk, beliggenhet, kjønn, alder og omstendighet.

Kunstnerisk foto møter mesterlig regi i «Depeche Mode: SPIRITS in the Forest». På unikt vis veves den spektakulære turnéavslutningen på Berlins famøse Waldbühne sammen med intimt dokumentarisk materiale, filmet på hjemstedene til fans rundt om i verden.