Hei:  
 


De urørlige (Intouchables)

Vi har egne områder i salene beregnet på rullestoler. Disse kan reserveres ved å benytte skjemaet under eller ved å kontakte kundeservice, se kontaktinfo til høyre. Billetter må hentes på den kinoen du har reservert til, og senest 30 minutter før filmstart.

Etter å ha sendt inn bestillingsskjema får du referansenummer på e-post. Husk å ta med dette ved henting av billetter!

Merk at henvendelser per epost kun behandles av kundeservice i vår åpningstid man-fre kl 09.00-15.30. Ønsker du å reservere for helgen, ber vi deg ta kontakt med oss per telefon i åpningstiden.

Du kan se om det er ledige rullestolplasser ved søke opp forestillingen her på nettsidene. Velg forestilling, fyll inn en voksenbillett og velg neste for å se en oversikt over salen. Rullestolplassene er merket blått.

Ledsager?
Ledsager og evnt annet følge plasseres nærmest mulig rullestolbrukerenDu blir sendt til forsiden når du har trykket på send-knappen.

Alle rullestolbrukere og personer med ledsagerbevis kan også reservere billetter hos kundeservice.

Telefon: 99 43 20 00
Hverdager: Kl. 11.00-16.00, helg: lørdag kl 11.00-18.00 og søndag kl 12.00-18.00.

Man kan også kjøpe billetter på en av våre kinoer til alle forestillinger.

Ledesagerbevis
Alle med ledsagerbevis har rett til én fribillett. Ledsagerbevis utstedes av bydelen man tilhører. Ledsagerbevis fra resten av landet er også gyldig. Den funksjonshemmede betaler full pris og ledsager får én fribillett.

Legitimasjon
Gyldig alderslegitimasjon eller trygdekontorets legitimasjon.

Husk
Reservasjon på internett blir besvart mandag til fredag i tidsrommet 09.00-15.30. Ønsker du å reservere for helgen, ber vi deg ta kontakt med oss per telefon i åpningstiden.