Hei:  
 


Konsert / Event

 

Vi viser denne dokumentar- og konsert filmen på Ringen kino tirsdag 7. mars kl. 21:00. Filmen som er regissert av den banebrytende rock-filmskaperen D.A. Pennebaker, viser Bowie og bandet hans, The Spiders From Mars, opptredenden fra London’s Hammersmith Odeon fra 3. juli 1973.

Følg arrangementet på Facebook!

Det var på denne berømte konserten hvor Bowie sjokkerte fansen og media ved å kunngjøre at “it’s the last show we’ll ever do”. I stedet for å markere denne kunngjøringen som hans tilbaketrekning fra musikken, ble erklæringen et signal på Ziggy Stardust personaen sin avgang og dette ble slutten på et enormt innflytelsesrik kapittel i Bowies egen historie.

I tillegg til konsert filmen vises en ny film produsert av MOJO magazine eksklusivt for denne visningen. Denne filmen inneholder MOJO’s Editor-In-Chief Phil Alexander i samtale med The Spiders From Mars trommeslageren Woody Woodmansey, som i egen kritikerroste memoarer, My Life With Bowie: Spider From Mars, som nettopp er publisert av Sidgwick & Jackson. I tillegg til å gjennoppleve den skjebnesvangre natten i 1973, vil Woody gi ytterligere innblikk i det han beskriver som “the adventure of a lifetime".

Mer om "Dokumentar- og konsert film: Ziggy Stardust and the Spiders from Mars"

Vi viser konsert filmen Rammstein: Paris 23. mars kl. 21:00 på Ringen kino!

I denne state-of-the-art konsert filmen tar den kjente svenske regissøren Jonas Åkerlund (Black Dog Films) en radikal ny tilnærming til å fange følelser og spenningen ved Rammsteins one-of-a-kind live opptreden. Rammstein: Paris er en fartsfylt fest for alle sanser, et mørkt og spektakulært eventyr fylt med kontroverser samt en altoppslukende duft av Benzin.

Følg arrangementet på Facebook!

Rammstein har lenge vært i en über-liga for seg selv når det gjelder å formidle rocke musikk til helt nye høyder, både i form av skapelse og fremføring. Å fange denne spenningen på film er en nesten umulig oppgave! Alle sansene blir stimulert på konsertene på en måte som ikke kan gjennskapes på skjermen.

Jonas Åkerlund sin ekstraordinære film Rammstein: Paris er det nærmeste noen har kommet denne nærmest umulige oppgaven. Hans kreative tolkning av den helt nye sceneproduksjon bandet levert på Paris Bercy i mars 2012 tar kunstformen til et helt nytt nivå.

Denne fartsfylte state-of-the-art konsert filmen er en visuell fest, en feiring av Rammsteins live opptredner, som både er annerledes og på noen måter bedre enn å være der, og en klar kandidat for beste konsert filmen gjennom tidene.

Mer om "Rammstein: Paris"