Dunkirk

Dunkirk

Dunkirk starter da hundre tusenvis av allierte soldater fra Belgia, Storbritannia...

Charlize Theron i Atomic Blonde

Atomic Blonde

En MI6-agent sendes til Berlin under Den kalde krigen for å etterforske mordet...

Kinoprogram
Kinopluss

Dunkirk

Dunkirk starter da hundre tusenvis av allierte soldater fra Belgia, Storbritannia og Frankrike er omringet av tyske tropper. Fanget på strandet med ryggen til havet, står de ovenfor en umulig situasjon, mens fienden nærmer seg.

Atomic Blonde

En MI6-agent sendes til Berlin under Den kalde krigen for å etterforske mordet på en agentkollega. Samtidig forsøker hun å spore opp en liste over dobbeltagenter.

Bigfoot Junior

Adam drar ut på en episk og utfordrende reise for å finne ut mysteriet bak sin savnede pappa, bare for å finne ut at han er ingen ringere enn den legendariske "Bigfoot"!

Kedi

En nydelig skildring av Istanbul, gatekattene som bor der og menneskene som tar vare på dem.

Souvenir

En sjarmerende Isabelle Huppert som en glemt Eurovision-sangerinne

Må jette

En herlig energibombe fra den svenske forstaden

Wonder Woman

Wonder Woman er et episk action eventyr med Gal Gadot i hovedrollen som Wonder Woman. På rollelisten finner vi også norske Lise Loven Kongsli, som Amasonekrigeren,
Menalippe.

Pop Aye

"This was the best elephant movie I've seen since Dumbo."(Sakset fra www.lettterboxed.com)

David Gilmour: Live at Pompeii

Torsdag 13. september må du få med deg denne unike opplevelsen, på det 18 meter store lerretet i Sal 1 på Kristiansand kino, i full 4K og med heftig Dolby Atmos-lyd

2 kinobilletter til prisen av 1

Nå får du 2 for 1 på kinobilletter om du betaler med Masterpass! For å benytte tilbudet må du velge Masterpass som billettkategori.

Advarsel om svindelforsøk

Har du mottatt en e-post eller SMS som angivelig skal være fra Nordisk Film Kino om gratis gavekort og tilbud på gavekort? Den er ikke sendt fra oss.