Hei:  
 


Konsert / Event

Vi viser konsert filmen Rammstein: Paris 23. mars kl. 21:00 på Ringen kino!

Vi har lagt ut en ekstraforestilling kl. 20:30. Legg merke til at i denne salen er det ikke skjenkebevilling!

I denne state-of-the-art konsert filmen tar den kjente svenske regissøren Jonas Åkerlund (Black Dog Films) en radikal ny tilnærming til å fange følelser og spenningen ved Rammsteins one-of-a-kind live opptreden. Rammstein: Paris er en fartsfylt fest for alle sanser, et mørkt og spektakulært eventyr fylt med kontroverser samt en altoppslukende duft av Benzin.

Følg arrangementet på Facebook!

Rammstein har lenge vært i en über-liga for seg selv når det gjelder å formidle rocke musikk til helt nye høyder, både i form av skapelse og fremføring. Å fange denne spenningen på film er en nesten umulig oppgave! Alle sansene blir stimulert på konsertene på en måte som ikke kan gjennskapes på skjermen.

Jonas Åkerlund sin ekstraordinære film Rammstein: Paris er det nærmeste noen har kommet denne nærmest umulige oppgaven. Hans kreative tolkning av den helt nye sceneproduksjon bandet levert på Paris Bercy i mars 2012 tar kunstformen til et helt nytt nivå.

Denne fartsfylte state-of-the-art konsert filmen er en visuell fest, en feiring av Rammsteins live opptredner, som både er annerledes og på noen måter bedre enn å være der, og en klar kandidat for beste konsert filmen gjennom tidene.

Mer om "Rammstein: Paris"