Paul Walker i Fast and Furious 6

Fast & Furious 6

  • Premiere: 24. mai
  • Action
  • 15 år
  • 2 t. 10 min.

Fast & Furious-filmserien er tilbake, større og heftigere enn noensinne!

Vin Diesel
Vin Diesel
 Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
 Paul Walker
Paul Walker
 Gina Carano
Gina Carano
 Michelle Rodriguez
Michelle Rodriguez
 Luke Evans
Luke Evans
Aftenposten
NRK P3
Dagbladet
BT
VG
Henter stemmer...

Publikum mener

Antall stemmer:
Originaltittel: Fast & Furious 6
Regi: Justin Lin
Aldersgrense: 15 år
Språk: Engelsk
Nasjonalitet: USA
Produksjonsår: 2013
Egnethet: Ungdom / Voksen
Begrunnelse: Denne actionfilmen inneholder store menger voldshandlinger som gjør at den får 15-årsgrense.
Aftenposten
NRK P3
Dagbladet
BT
VG

Dom, Brian og Hobbs og resten av Fast & Furious-gjengen er tibake i Fast & Furious 6 - den mest actionfylte av alle filmene i serien hittil. Denne gangen må de samle teamet sitt i London for å bekjempe en livsfarlig gangsterboss.

Vin Diesel, Paul Walker og Dwayne Johnson er tilbake, sammen med resten av stjernegalleriet fra Fast & Furious-filmene, idet denne høyoktans blockbusterserien girer seg opp til heftig bilaction på nye kontinenter i Fast & Furious 6. Fanfavorittene Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges og Elsa får følge av hardkokte nykommere som Luke Evans og Gina Carano.

I forrige film ledet Dom (Diesel) og Brian (Walker) et Rio-kupp som gruset imperiet til en mafiaboss, og ga Fast & Furious-gjengen 100 millioner dollar på deling. I etterkant gjemte de seg i hvert sitt hjørnet av kloden. Men savnet etter hjemstedene og den konstante flukten fra lovens lange arm har satt sitt preg på dem.

I mellomtiden har Hobbs (Johnson) sporet opp en organisasjon med livsfarlige leiemordersjåfører som opererer i 12 ulike land. Mesterhjernen (Evans) bak det hele jobber tett sammen med sin hensynsløse nestkommanderende, som viser seg å være Doms antatt døde kjæreste, Letty (Rodriguez). Den eneste måten å stoppe den kriminelle ligaen på er å overliste dem på gateplan, så Hobbs ber Dom om å samle hele eliteteamet sitt i London. Betalingen? Full benådning til dem alle, så de kan reise hjem og være med familiene sine igjen.

Fast & Furious 6 bygger videre på den verdensomspennende suksessoppskriften til Fast Five, men tar actionsekvensene, stuntene og handlingen til enda større høyder. Justin Lin inntar registolen for fjerde gang i filmserien. Med på laget er de faste produsentene Neal H. Moritz, Clayton Townsend og Vin Diesel.

Medvirkende: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Gina Carano, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Jordana Brewster, Elsa Pataky, Tyrese Gibson, Ludacris

Dette webområdet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke webområdet samtykker du i vår bruk av cookies. Les mer